Dobrý den, na střechu garáže bychom chtěli místo betonu, na který se nedá v létě ani stoupnout, nějaký levné zátěžové koberce ve formě trávníku. Dokázal byste někdo doporučit? Vím, že se takhle dělají koberce v metráži, ale moc nevím, kam to jít nakoupit? Do zahradnictví? Do Brena? Těžko říct. :)
Mi se teda umělé trávníky moc nelíbí. Mám ráda klasickou trávu, která v létě ráno chladí. Jasně, dá to práci. Někdy prostě musíte obléct monterky, a dát se do práce. Ale od toho tu je velkoobchod oblečení, kde si kupuji oblečení na práci na zahradě. :) A to sekání? To je prostě relax, při kterém si nádherně vyčistím hlavu. Doporučuji všem! :)
Mluvíte mi z duše. Já si nedokážu představit, že bychom měli mít na zahradě umělý trávník. Toho umělého je všude kolem dost, tak se těším, až přijedu domů z práce a lehnu si na trávník. Pak si obléknu montérky a jdu něco dělat kolem domu. Práce na čerstvém vzduchu je ten nejlepší odpočinek :-) .
Přemýšleli jsme, jak vylepšit vzhled zahrady, a pak jsme narazili na neviditelné obrubníky www.agrotex.cz/…-2/obrubniky. Když jsme je nainstalovali, zahrada najednou vypadala jako profesionálně upravená. Moc doporučuji!