Dobrý den, s manželem jsme se konečně rozhodli, že si nově vybavíme naši kuchyň. Ale teď se nedokážeme rozhodnout co si máme pořídit. Poraďte, jaké jsou teď trendy ve vybavení kuchyně? Jakým směrem se máme vydat, abychom měli kuchyni, která bude nejen pěkně vypadat, ale taky se v ní bude dobře vařit. Předem děkuji za nápady a rady.
Dobrý den, tak to je fajn, že chcete obměnit svoji kuchyň. Poslední dobou na mě na internetu často vyskakuje nabídka na titanové nádobí. Vypadá dost pevně, a že by mohlo v kuchyni sloužit dlouhá léta, ale nemám s ním zatím žádnou zkušenost. Jen je kapánek dražší. Máte s ním někdo nějakou zkušenost?
Ahoj, to je super rozhodnutí. Je pravda, že jednou z věcí, co teď frčí, je titanové nádobí. Tohle nádobí je odolný proti poškrábání a bezvadně se v něm vaří i peče. Já jsem si pár kousků koupila na stránkách zgastro.cz a jsem s ním navýsost spokojená. O víkendu jsem na nové pánvi smažila řízky a byly perfektní.
Dobrý den, abych vám trochu usnadnila rozhodování, tak titanové nádobí je za mě to nejlepší. Už jsem vyzkoušela různé druhy nádobí, ale s tímhle se mi vaří nejlíp. Dokonce je z něj nadšený i můj manžel, který si rád občas uvaří svůj oblíbený segedínský guláš. V novém hrnci se mu ani trochu nepřichytil a byl výborný.
Kolik vás je? Jaké na to máte nároky? Pro mě je třeba kuchyně takový pracovní prostor, který mám rád. Prostě posvátný. :) Takže jako u nás bylo to vybavení do kuchyně poměrně velký zásah do mé panské peněženky, protože jsme vybírali fakt kvalitní a třeba i relativně drahé věci. Ale vyplatilo se to, protože se mi díky tomu v kuchyni skvěle pracuje. :)