Diskuze

Co se jinam nevešlo - ostatní

Výběr nové matrace do postele

Anonymni 30.09.23

Ahoj, nemáte nějaké tipy podle čeho se orientovat při výběru nové matrace? Novou matraci jsem kupoval naposledy snad před dvanácti lety a co jsem koukal na různé eshopy, třeba https://www.matracky.cz/ tak ten výběr je dnes podstatně větší. Existují i typy matrací, o kterých jsem ještě nikdy neslyšel. Jde mi z toho úplně hlava kolem. Podle čeho se mám tedy orientovat? Díky. :)

Reagovat
Anonymni 03.10.23

Dobrý den, nemám univerzální radu. Ono každý potřebuje přeci jenom něco trochu jiného. Ale každopádně taková ta obecná rada je sáhnout do luxusní peněženky a koupit prostě kvalitu. Protože jedině tak dosáhnete toho, že budete spát skutečně na kvalitní podložce. Každopádně když koupíte paměťovou pěnu, tak tím určitě nic nezkazíte.

Reagovat
Anonymni 27.11.23

Tyjo, taky bychom potřebovali nějakou novou. S partnerem teď v posteli hodně dovádíme haha. :) A matrace, kterou v posteli máme už je pěkně stará. Rádi ale občas dovádíme i mimo postel. Teď nedávno jsme například objevili erotické masáže Praha a to je taky něco teda. Jestli jste na takové masáži nikdy nebyli, tak doporučuji zkusit. :)

Reagovat

Oblast Lednicko-valtického areálu návštěvníkům nabízí množství historických památek, malebné parky i krásné zahrady. Pojďte strávit dovolenou na Lednicko-valtický areál. Ubytovat se můžete v nejvíce navštěvovaných městech na stránkách ubytování Lednice nebo ubytování Valtice. Pokud před zahradami upřednostňujete přírodu a les, vyberte si chaty k pronájmu na okraji lesa v klidném a tichém prostředí. Dovolená v této lokalitě se vyplatí v každém ročním období a zvláště na podzim, kdy zde probíhají vinobraní.

Máte problém najít potřebné náčiní, když ho nejvíce potřebujete? Máte už dost nástrojů povalujících se bez ladu a skladu v dílně? Poradíme s pořízením vhodného kufru na nářadí.Ynaradi.cz.