Výběr zahradního domku
Diskuze z rubriky Zahradní stavby a nábytek, založená 29. ledna 2015. 15 příspěvků, poslední z 29. července 2017. Archiv — nové příspěvky se nepřidávají.
Osobně bych si nevybral ani jeden. S mými 185 cm bych měl od obou za chvíli plešku. Jsou prakticky stejné, takže bych bral ten levnější. Je i těžší - LanitPlast 135 kg proti Arrow 115 kg, což může svědčit o kvalitnějším materiálu. I tak jsou ale tyhle domečky takové papíráky. Když do toho průměrný chlap kopne, bude v tom díra jak Brno. Tudíž na uskladnění dražších věcí na odlehlejším místě to moc není. Možná bych zkusil poptat něco podobného u místních firem. Šikovný tesař by to mohl za podobnou cenu udělat z prken a trámků. Bytelnost a kvalita bude úplně jinde.
Mě se tedy tyhle plecháče vůbec nelíbí. Dřevo je dřevo. Kdyby tak někdo tyhle plechovky dotvářel něčím smyslným pak by to mohlo být i atraktivní. Hele existují i umělci kteří se zabývají otázkou obalu, jako kupříkladu tady na "blogu": . Možná by bylo hezké mít něco jako je tenhle obal na květy jenom bude na plechovce.
Děkuji za radu, nicméně do dřevěného domku jít nechci, protože vyžaduje péči, kdežto plechový je bezúdržbový. Nevíte jestli je možno sehnat nějaký vyšší plechový domek? Měřím totiž 190 cm... Díky
Dobrý den, dlouho jsem nevěděl, jaký domek si pořídit. Sháněl jsem jenom malinkatý domek pro kortouč, sekačku a trochu nářadí.. Pomohl mi "tento": článek, kde jsem také domek zakoupil.. S domkem jsem byl přes léto spokojený, mohu jenom doporučit :) :)
Záleží taky jak dlouho chcete, aby domek vydržel. Mě osobně se třeba plechový nelíbí, šel bych radši do klasického dřevěného domku, který při správné údržbě vydrží strašně moc. Pokud pořád tápete ve výběru domku, tak koukněte na "článek": , je to tam pěkně popsané :).
Jsou zde zajímavé tipy a odkazy, tak taky jeden přidám. Dobrou nabídku mají také na portále s "dřevěnými domky": , altány i pergolami.
Jak jsem psal ve svém příspěvku, koupil jsme si zahradní domek Biohort. byl sice trocvhu dražší než konkurenční, ael myslím, že ta investice stála za to. Soused má domek, kde jsou posuvná vrata, namísto otvíracích, a protože se do kolejnic dostává nepořádek, dveře nejdou pořádně otvírat... Já jsem si pořídil tento, a maximální spokojenost: ellgom
I posuvná vrata jdou udělat dobře. Jen musí konstruktér použít mozek. Jinak ale souhlasím s tím, že tyto zahradní konstrukce (i skleníky, pařníky, kompostéry atd.) se nevyplatí kupovat za levno. První větší vichřice a sbíráte např. skleník v okolních polích a po vesnici.
Dobrý den, já ze své vlastní zkušenosti mohu doporučit zahradní domky Zařizovali jsme nově zahradu, tak jsme potřebovali něco takového. Nejen že mají velký výběr a vybere si každý, ale také skvělé dostupné ceny.
Dobrý den, já ze své vlastní zkušenosti mohu doporučit zahradní domky Zařizovali jsme nově zahradu, tak jsme potřebovali něco takového. Nejen že mají velký výběr a vybere si každý, ale také skvělé dostupné ceny.
Já jsem kupoval na zahradu "zahradní domek": na míru.
Objednávala sem zahradní domek tady v obchodě mi moc poradili, jsem maximálně spokojená snimi
Jestli zahradní domek, tak doporučuji tenhle, je plechový, má dvoje velké posuvné dveře a vysoký vstupní otvor, jsem s ním spokojený, je odolný vůči špatnému počasí.
Nám postačuje levný plechový zahradní domek na nářadí a sekačku za 6 000 Kč, který jsme si objednali na
Předně bych vám doporučil domek ze dřeva (pokud jej tedy nechcete jen na nářadí a nejde vám ani trochu o vzhled). Také jsme uvažovali o plechovém domku, ale když jsme viděli domky ze dřeva na živo, tak to byla jasná volba 😃. Doporučuji se zajet podívat na dřevěné domky přímo k výrobci Delta - učitě tam vyberete.