Ahoj, jaký máte názor na takové ty vzdělávací hračky? Ano nebo ne? Syn právě pod stromeček moc hraček nedostal, tak jsem si říkala, že mu to zkusím nějak vynahradit na konci ledna, kdy bude mít narozeniny. No a narazila jsem na tento eshop https://agadikids.cz/ Líbí se mi hlavně že ty hračky tam jsou z eko materiálů, takže nehrozí, že v tom budou nějaké nebezpečené látky atd. Co si o tom myslíte vy?
Podle mě je velice dobré dávat dětem vzdělávací hračky, ale také třeba ze dřeva. Moje dcera si oblíbila tvoření se dřevem, které jsem nedávno objevila. Jsem ráda, že si hraje s přírodním materiálem, na který může malovat různými barvami. Naposledy jsem jí koupila sadu zvířátek a ona je vybarvovala, aby vypadaly jako živí.
Vzdělávací hračky jsou bezvadný způsob, jak dětem hravou formou rozvíjet mysl a motoriku. Já dbám na to, aby dcerka měla pestrou škálu hraček. Teď jsem se rozhodla, že nechám vymalovat celý byt. Proto jsem objednala tady malíře, který mi pomohl vybrat barvy do jednotlivých místností. O barvě dětského pokoje si dcera rozhodla sama.
Zajímalo by mě, jestli máte někdo z vás zkušenosti s koupí houpacího koně pro své dítě? Vypadá to jako úžasná hračka, ale pořád si nejsem jistá, jestli je to bezpečné. Manžel mi říká, že to moc řeším, ale nechci, aby naše dítě spadlo nebo se nějak zranilo. Našla jsem skvělou nabídku na www.luceda.cz/houpaci-kone/, ale chci mít jistotu, že jsem vybrala správně. Ocením jakékoli rady nebo zkušenosti, které by mi pomohly s rozhodováním.