Už nějakou dobu uvažuji nad tím, že bych si na zahradu pořídil nějaké pěkné dekorace. Nemáte ohledně toho náhodou někdo nějaké tipy? Nedávno jsem byl na návštěvě u jednoho známého a ten má na své zahradě například velice pěknou zahradní fontánu. Přesně něco takového bych chtěl také, ale jsem otevřený i jiným návrhům. Jaké dekorace například máte na zahradě vy?
Zrovna nedávno jsem se na takové fontány díval v jednom hobby marketu. Myslím si, že taková věc na zahradě může vypadat skvěle. Taky bych do budoucna něco takového chtěl. Chci se teď celkově zahradě více věnovat. Pár týdnů zpět jsem se pustil do zakládání nového záhonu v zadní části zahrady. Rád bych ho ale nějak oddělil od trávníku. Říkal jsem si, že na to by mohly být ideální takové ty neviditelné obrubníky.
Já jsem sehnala pěkné zahradní dekorace v bazaru :-) . Vybrat si něco pěkného na zahradu není problém, ale pak to všechno zaplatit už je věc druhá. Já nechci zbytečně utrácet peníze, proto se nejdřív dívám po bazarech a až když v nich nenajdu to, co hledám, tak se kouknu do obchodů.