Diskuze

Volné diskuse

Žaluzie do bytu

Anonymni 13.02.25

Dobrý den, nemá to moc společného se zahradou, ale přesto se zeptám, protože jsem tady dostal už docela dost dobrých rad a tipů na dodavatele. Nevíte někdo, kde by se daly sehnat žaluzie Praha 10? Nedávno se mi ozvala bývalá kamarádka a dost možná by to mohla být budoucí přítelkyně a žena mých snů, jestli o někom takovém nevím. Tak bych jí rád pomohl.

Reagovat
Anonymni 18.02.25

Já vám to přeju, ale vůbec neříkáte, jaká máte okna? My jsme dali okna od firmy na Plastová okna Jindřichův Hradec a jako najednou jsme zjistili, že mají nějakou specifikaci a nejde tam dát jakékoliv žaluzie si usmyslíte. :) Takže asi tak. Dejte si pozor na to, jaká máte okna.

Reagovat

Oblast Lednicko-valtického areálu návštěvníkům nabízí množství historických památek, malebné parky i krásné zahrady. Pojďte strávit dovolenou na Lednicko-valtický areál. Ubytovat se můžete v nejvíce navštěvovaných městech na stránkách ubytování Lednice nebo ubytování Valtice. Pokud před zahradami upřednostňujete přírodu a les, vyberte si chaty k pronájmu na okraji lesa v klidném a tichém prostředí. Dovolená v této lokalitě se vyplatí v každém ročním období a zvláště na podzim, kdy zde probíhají vinobraní.

Máte problém najít potřebné náčiní, když ho nejvíce potřebujete? Máte už dost nástrojů povalujících se bez ladu a skladu v dílně? Poradíme s pořízením vhodného kufru na nářadí.Ynaradi.cz.