Diskuze

Volné diskuse

Zámek do kůlny

Anonymni 08.10.24

Dobrý den, dokázali byste doporučit kvalitní zámek, který bych mohl dát do zahradniho domku? Mám tam nářadí, sekačku a fotopast. Ale co udělá fotopast, když vám tam někdo vleze? Napadají mě nějaké bezpečnostní cylindrické vložky. Víte o něčem, co byste dokázali doporučit a ideálně to sami využíváte? Díky všem

Reagovat
Anonymni 10.10.24

Podle mě to moc řešíte. :) Jako dejte si tam třeba tu fotopast a pak nějaký kvalitní zámek. Případně si najměte nějakou firmu na zabezpečení. Přijde kluk, který je rád, že mu dopadla tahle dohoda o provedení práce a nějakým způsobem vám to zajistí. :) Protože svépomocí? Víte co, pořád je to „jenom“ kůlna. :)

Reagovat
Anonymni 10.10.24

Já souhlasím s kolegou nade mnou. Dejte si na zahradu hliníkové oplocení, dejte na to zámek s vložkou a pořiďte si psa. Ono jako nepočítejte s tím, že prostě někde žije zloděj nebo lupič, který si brousí zuby na vaše lopaty. :) A navíc když se bude chtít dostat, tak se tam stejně dostane.

Reagovat
Anonymni 16.10.24

Jaké máte zabezpečení proti škůdcům? Víte, ono se tu hodně řeší to zabezpečení jako takové, ale u nás v zahrádkářské kolonii tohle pár lidí podcenilo a pak musela přijet firma na deratizace Praha 10 a řešit to plošnou deratizací a hubením právě krys a různých potkanů. Pozor na to. Hlavně teď na podzim se to všechno stahuje.

Reagovat
Anonymni 03.11.24

Když jsem řekla příteli, že chci slepice, měl mě za blázna. Ale pak jsme našli kurník pro slepice a dokonce mi s ním pomohl. Teď už spolu sbíráme vajíčka každé ráno a oba jsme nadšení!

Reagovat
Anonymni 03.11.24

Když jsme s manželem vybírali první hračku pro naše děťátko, nakonec jsme skončili u houpacího koně www.luceda.cz/houpaci-kone. Musím říct, že i když jsme si nebyli jistí, jestli to bude dobrá volba, nakonec se osvědčil. Dítě na něm tráví hodiny a houpání ho nejen baví, ale uklidňuje. Doporučuji každému rodiči, je to skvělý dárek!

Reagovat
Anonymni 04.11.24

Dobrý den, pokud nevíte, tak tam dejte kvalitní garážová vrata, případně nějaké kvalitní dveře. Jak to může vypadat najdete třeba tady. Co si budeme povídat – ty technologické možnosti jsou dneska prakticky bezbřehé, takže se z toho dá vykouzlit leccos. :) Tak třeba vás ta moje inspirace zaujala. Těším se na vaše postřehy. Fakt ano. :)

Reagovat

Oblast Lednicko-valtického areálu návštěvníkům nabízí množství historických památek, malebné parky i krásné zahrady. Pojďte strávit dovolenou na Lednicko-valtický areál. Ubytovat se můžete v nejvíce navštěvovaných městech na stránkách ubytování Lednice nebo ubytování Valtice. Pokud před zahradami upřednostňujete přírodu a les, vyberte si chaty k pronájmu na okraji lesa v klidném a tichém prostředí. Dovolená v této lokalitě se vyplatí v každém ročním období a zvláště na podzim, kdy zde probíhají vinobraní.

Máte problém najít potřebné náčiní, když ho nejvíce potřebujete? Máte už dost nástrojů povalujících se bez ladu a skladu v dílně? Poradíme s pořízením vhodného kufru na nářadí.Ynaradi.cz.