S manželkou uvažujeme nad pořízením zapuštěného plastového bazénu na zahradu a to včetně zastřešení. Slyšeli jsme ale i negativní názory na kvalitu. Chtěli bychom se tak zeptat, jestli je tu někdo kdo již má plastový bazén a jak je s ním spokojen? Dostali jsme doporučení na firmu PlastoveBazeny.eu a i jsme o nich četli na internetu jen samou chválu. Akorát nám nízká cena přijde trochu podezřelá. Co si o tom myslíte? Máte někdo zkušenosti? Neradi bychom šlápli vedle. Děkujeme!
Dobrý den také mne zaujala tato firma , chtěla jsem se zeptat jestli jste se nakonec rozhodli pro jinou nebo jste to riskli, Já jsem četla, že dodávají i pro firmu Albixon a ta si na to dá jen svoje logo? Pokud máte někdo bazén od této firmy plastovebazeny eu , také by mě zajímalo jak jste spokojeni ?
Dobrý den, ty tepla jsou každé léto čím dál horší, a tak taky přemýšlím nad zapuštěným bazénem. Nemám na něj však dostatek financí, takže to pravděpodobně budu řešit pomocí půjčky přes https://www.bezvamoney.cz/ Myslíte, že se vyplatí jej začít dělat teď, když se léto chýlí ke konci? Díky