Závěsné křeslo Brasil - na zahradu
Diskuze z rubriky Zahradní stavby a nábytek, založená 4. března 2010. 9 příspěvků, poslední z 5. března 2010. Archiv — nové příspěvky se nepřidávají.
Ahojky, tak my ho máme, ale doma, takže ti moc neporadím, jen že pohodlné nám je :-D
Máme, bezmezně milujem. Máme upevňovací otočný hák a plánujeme koupi ještě jednoho křesla - tohle půjde na zahradu a nové domů :) Doporučuji opravdu dobře upevnit s dostatkem prostoru okolo, naše sladké holčenky dokáží být neuvěřitelně divoké - visí hlavou dolů, občas sedí na tyčce, houpou se, točí se, skáčou, lezou, rvou se o něj... L. PS: Všechny návštěvy jako první skočí po křesle - bez ohledu na věk a pohlaví :)
Máme "tento hák": používaný bez řetězu - máme křeslo pod překladem a vřele i přes cenu doporučuji. Tady se nevyplatí šetřit. L.
A já bláhová myslela, že si ho koupím sobě pro radost a nikdo mi tam nepoleze. 8-) 😁 Lesi a nebylo by ideální spojit "swivel": a to vaše uchycení?
[citace] A já bláhová myslela, že si ho koupím sobě pro radost a nikdo mi tam nepoleze. 8-) 😁 Lesi a nebylo by ideální spojit "swivel": a to vaše uchycení? [/citace] Nebylo - ten náš hák je sám o sobě otočný - vlastně swivel s tím, že horní oko je ukončeno destičkou s otvory na matky. Přiložené byly čtyři šrouby s kovovými hmožninkami - experimentálně je ověřena nosnost přes dva metráky :) Řetěz je jen na prodloužení a to my nepotřebujeme Proto je cena tak vysoká - ale jsme opravdu moc spokojení.
**Lesi**, vy máte taky kde co 😄 Chtěla jsem to křeslo koupit mamince k 60, ale zavrhla to s tím, že by si ho stejně neužila, protože by v něm byl pořád nalezlý někdo jiný 😁 Nakonec jsme koupili noťas :( Ale já bych křesílko brala. Škoda, že bydlíme v bytě 😢
[citace] **Lesina** píše: [citace] A já bláhová myslela, že si ho koupím sobě pro radost a nikdo mi tam nepoleze. 8-) 😁 Lesi a nebylo by ideální spojit "swivel": a to vaše uchycení? [/citace] Nebylo - ten náš hák je sám o sobě otočný - vlastně swivel s tím, že horní oko je ukončeno destičkou s otvory na matky. Přiložené byly čtyři šrouby s kovovými hmožninkami - experimentálně je ověřena nosnost přes dva metráky :) Řetěz je jen na prodloužení a to my nepotřebujeme Proto je cena tak vysoká - ale jsme opravdu moc spokojení. [/citace] Nemáme kde co, jen něco :) Ale křeslo jo a je fakt bomba :) Máme ho v bytě, takže není problém, můžete si ho pořídit taky. Kdybys viděla, co na něm dělají naše holky 8-o
Díky 🌸 , už se strašně těším na jaro, až do něj usednu. Závěs chci samozřejmě kvalitní, na tom nemá cenu šetřit, hlavně když mi do toho určitě polezou děti.
[citace] **Lesina** píše: [citace] **Lesina** píše: [citace] A já bláhová myslela, že si ho koupím sobě pro radost a nikdo mi tam nepoleze. 8-) 😁 Lesi a nebylo by ideální spojit "swivel": a to vaše uchycení? [/citace] Nebylo - ten náš hák je sám o sobě otočný - vlastně swivel s tím, že horní oko je ukončeno destičkou s otvory na matky. Přiložené byly čtyři šrouby s kovovými hmožninkami - experimentálně je ověřena nosnost přes dva metráky :) Řetěz je jen na prodloužení a to my nepotřebujeme Proto je cena tak vysoká - ale jsme opravdu moc spokojení. [/citace] Nemáme kde co, jen něco :) Ale křeslo jo a je fakt bomba :) Máme ho v bytě, takže není problém, můžete si ho pořídit taky. Kdybys viděla, co na něm dělají naše holky 8-o [/citace] No, úplně ty tvoje Kunhutky vidím 😁 Nám by se do bytu už nevešlo (zvlášť když teď budem 4 🙄 ) a navíc by ot manžel nerozchodil. Však víš, že to s ním není zrovna nejjednodušší 🤦 Jen tiše křesílko závidím 😳