Dobrý den, vybírám nějakou sekačku a chci znát názor na tyhle značky Bosh, Vega, Stiga nebo Honda?
Mám doma shodou okolností taky hondu už kolikátej rok, ale i tak platí, že se koukejte po výkonu a metriálu
Já mám prostě u těhle řvavejch značek pocit, že platím hlavně za tu značku a kvalita pak zaostává
Za mě spokojenost. poměr kvalita, výkon a cena je rozumná a mám ji cca 3 roky
Má dva nože a to je stračně znát u vyšší trávy a taky na mulči. Jo má nastavitelný mulčování na 5 pozic. Což normálně buď mulčujete nebo ne.
A tohle do akce za tři nebo pět tisíc nedáte a prostě za tohle klidně dám tolik a mám klid!
Jestli můžu mít jeden tip, tak při výběru sekačky je určitě dobré si prvně přečíst různá (klidně i zahraniční) fóra a zjistit si jak je to s poruchovostí při delším používání. Já toto bohužel neudělal a poté, co mi u sekačky odešel motor jsem zjistil, že zdaleka nejsem jediný a že s tím mělo problém už více lidí. Oprava v servise by byla šíleně drahá, takže jsem raději zvolil DIY přístup a motor si vyměnil sám. Vsadil jsem na elektrické motory Bühler, ty jsou prý špička.
Ahoj, mám takovou otázku. Jaký máte názor na aku sekačky? Já mám momentálně normální elektrickou na kabel, ale začíná mě to štvát, tak jsem si říkal, jestli by nebylo lepší si koupit normálně sekačku na baterku. Co jsem se tak díval třeba tady https://www.aztechnika.cz/…aku-program/ tak některé nevypadají vůbec špatně.
Prices offered by our website are cheap as compared to any other game account
selling website.
buy clash of clans
accounts
gta
5 modded accounts xbox
cod warzone accounts
for sale
clash royale
accounts
8 ball pool accounts for
sale