Diskuze

Exotické ovoce

Zvadlý citroník

anonym78 08.05.17

Zdravím. Už cca 7 let pěstuju citroník. Občas ho zapomenu zalýt, začne uvadat ale když ho zaleju, po několika hodinách je jako dřív. Opět jsem to zapoměl zalýt. začlo to uvadat jenže teď se nechce vzpamatovat. listy nejsou úplně seschlé ale jsou svěšené a zkrabacené. kmen se stále zelená. už polovina listů opadala. nechci o něj přijít. Už měří asi 50 cm. prosím o pomoc. dá se s tím něco dělt? Děkuji za všechny odpovědi.

Reagovat
assisttrading 12.10.22

The complete look of your internet site is remarkable, not to mention the content material! also visit my net web page -[url=https://ww­w.assisttradin­gmaster.com/our-services/trading-variety/stocks]se­curitiestradin­g[/url]

Reagovat
Anonymni 29.07.23

Toto téma mě trápí už několik dní. Ale čtení vašeho článku shodou okolností můj problém vyřešilo! connections game

Reagovat
Anonymni 03.08.23

Je skvělé, že jste se o svůj citroník staral po tak dlouhou autistic test dobu. Přestože jste ho zapomněl zalít, stále existuje šance, že ho můžete zachránit.

Reagovat
lilycollins 08.09.23

Prvním krokem je zajistit dostatečné zalévání. Pokud je půda fnaf suchá na dotek, zalijte citroník. Voda by měla prosakovat půdou až k kořenům. Poté se ujistěte, že rostlina nemá nohy ve vodě, což může způsobit kořenovou hnilobu.

Reagovat

Oblast Lednicko-valtického areálu návštěvníkům nabízí množství historických památek, malebné parky i krásné zahrady. Pojďte strávit dovolenou na Lednicko-valtický areál. Ubytovat se můžete v nejvíce navštěvovaných městech na stránkách ubytování Lednice nebo ubytování Valtice. Pokud před zahradami upřednostňujete přírodu a les, vyberte si chaty k pronájmu na okraji lesa v klidném a tichém prostředí. Dovolená v této lokalitě se vyplatí v každém ročním období a zvláště na podzim, kdy zde probíhají vinobraní.

Máte problém najít potřebné náčiní, když ho nejvíce potřebujete? Máte už dost nástrojů povalujících se bez ladu a skladu v dílně? Poradíme s pořízením vhodného kufru na nářadí.Ynaradi.cz.