Přeskočit na obsah

Co místo macešek?

Diskuze z rubriky Balkonové rostliny, založená 17. května 2012. 20 příspěvků, poslední z 13. září 2013. Archiv — nové příspěvky se nepřidávají.

MarkyM17. května 2012

Ahoj, na severní straně mám v truhlíku macešky.D,aří se jim jsou krásné,ale prý kvetou jen do června a tak potřebuji poradit co dát místo nich. Nechci tam nic převislého 🤔

Reklama
kyti517. května 2012

Ahoj tak zkus voskovky, nebo lobelky jsou nenáročné oboje a vydrží kvést až do podzimu /lobelky vždy sestřihneš a zase pěkně obrazí , dnes měli bílé, sv. modré, tmavší modré a i fialkové/ 💃 💃 💃 💃

MarkyM17. května 2012

"@kyti5": Jéé tak voskovky mě nenapadli, lobelky teď nevim jak vypadaji,jdu pohledat,děkuju 🌸

kyti517. května 2012

lobelky ti budou růst jen tam kam jim dovolíš ty sama - nemusíš je nechat převislé ale budeš-li je stříhat budou krásně bohaté- tak ti přeji šťastnou ruku při výběru 👋 👋 👋

MarkyM17. května 2012

"@kyti5": Moc děkuji 🤗

MarkyM22. května 2012

A šlo by dát do truhlíku jak lobelku tak voskovku?Nebo by to nebylo hezký?

kyti522. května 2012

jistě zkombinuj to, fantazii se meze nekladou 🌸 🌸 🌸 🌸

MarkyM7. června 2012

Prosím, máte někdo fotku lobelky?Já jí nemůžu nikde sehnat a nebo nevim jak vypadá 😳

emilka127. června 2012

"@MarkyM": Ta rozkvetlá je kupovaná a ta nerozkvetlá tu jsem si vypěstovala ze semene. 👋

Co místo macešek?Co místo macešek?
MarkyM7. června 2012

"@emilka12": Krása 🌸 a jsou běžně k sehnání nebo na ně mám jen smůlu?

Reklama
emilka127. června 2012

"@MarkyM": Bežně k sehnání byly.Ted nevím.já jsem je kupovala v Tesku po deseti.Snad v zahradnictví, 🤔

Zlatuška Jírová8. června 2012

Prosím o sdělení, jak daleko od sebe mám vysázet břečťan. Chci pokrýt zeď od garáže - neomítnutá. Moc děkuji. Z. Jírová

olgas9. června 2012

[citace] **@Zlatuška Jírová** píše: Prosím o sdělení, jak daleko od sebe mám vysázet břečťan. Chci pokrýt zeď od garáže - neomítnutá. Moc děkuji. Z. Jírová [/citace] já nevím jak se má dávat, ale já jsem dávala tak cca 40 cm od sebe, prostě jak mi to vyšlo. :P

MarkyM9. června 2012

"@emilka12": Tak jsem nakonec lobelky sehnala i voskovky,ale bylo to tedy umění 8) ty lobelky jsou v hrozným stavu a voskovky malinkatý, je na ně už pozdě.No uvidíme snad se sberchají

emilka129. června 2012

"@MarkyM": Když je nasadíš do nové zemyny tak ti porostou,mělo by ale být slunko.já jsem je uklidila dnes za okno,mám je hodně promočené.Doufám že přežijí. 🤷

Co místo macešek?
emilka1219. června 2012

"@MarkyM": jeden truhlík s lobelkama je fuč. Proč mě nenapadlo je uklidit když začaly deště. Pláču a pláču. 🤷 🤷 👋

kyti519. června 2012

Mně se taky letos lobelky nedaří 🤷 🤷 🤷

ludmila6011. června 2013

Mně letos pořádně nekvetou ani surfinky, jsou jak zbité :,( :,(

kyti511. června 2013

Mně macešky uhnily - zítra musím zavítat něco koupit - je špatný rok... 😈 😈 😈

AlOn13. září 2013

Lobelky. Mám zkušenost, že lobelky nesnáší přihnojování. Jsou to takové krásné kytička a skromné.

Reklama