Přeskočit na obsah

Jak se jmenuje tato květina

Diskuze z rubriky Ostatní okrasné rostliny, založená 18. ledna 2011. 19 příspěvků, poslední z 15. srpna 2015. Archiv — nové příspěvky se nepřidávají.

M.W.18. ledna 2011

Pomohl by mi, prosím, někdo pojmenovat květiny na této adrese: Jsou zde čtyři snímky pojmenované pouze jako žlutá květina. Děkuji

Reklama
kyti519. dubna 2011

troufla bych si říct, že je to kamzičník 😳

Magdalenka7324. dubna 2011

Tak já s určitostí poznávám ty dva žluté květy, což je rudbekie.Tu mám 😉

chrudimačka15. května 2011

já bych ta kvítka viděla takto: obrázek s názvem : 1. žlutý květ - by mohla být krásenka sírožlutá 2. dva žluté květy - na sto pro třapatka (rudbekie) 3. žluté květy 2 - snad denivka 4. žluté květy 3 - z obrázku se nedá poznat

6023. května 2011

Vy jste takový znalec,je tohle ,Veronica špicatá? Díky za odpověď

chrudimačka30. května 2011

Podle neolistěného stonku a sedmi okvětních lístků si myslím, že na fotce rozrazil není. Dvě sazeničky Veronica spicata jsem si koupila ale teprve letos , tak zatím nemůžu porovnat 🙂.

607. června 2011

Prosím,znáte ji?jak se jmenuje?

larkinh11. května 2012

Tuhle kytku jsem vyfotila ve Skotsku volně rostoucí. Vysoká určitě 1,2 metru, větví se, ale ne nijak hustě, má výrazné květy v průměru asi 5 cm... Neznáte její jméno?

Jak se jmenuje tato květinaJak se jmenuje tato květina
kyti511. května 2012

Bude se jednat o druh Hlaváče

larkinh14. května 2012

[citace] **"@kyti5": píše: Bude se jednat o druh Hlaváče [/citace] Díky moc.

Reklama
Jizeko19. srpna 2012

Prosím nevíte, co je tohle za rostlinku? Díky Jiřka

Jizeko19. srpna 2012

A ještě jedna. U sousedů a té nevědí.

kyti519. srpna 2012

Ta od sousedů je líčidlo jedlé 👋 👋 👋 většinou semínka přinesou ptáci a dobře zakoření

Jizeko20. srpna 2012

Díky moc. Když si jeden ten plůdek utrhnu, zasadím, vyroste mi? Líbí se mi. Díky JIřka

kyti520. srpna 2012

Až ty plůdky jakoby seschnou tak to se sází, ale myslím, že se ptáci postarají o rozsemenění 👋 👋 👋

Jizeko22. května 2013

Prosím, nevíte někdo, jak se jmenují tyto rostliny? Objednalajsem si vloni nějaké trvalky a tohle mi letos vyrostlo.🙂 Děkuji moc. Jizeko

Jep23. září 2013

Dobrý den, potřebovala bych poradit. Nemůžu přijít na jméno této květiny. Fotila jsem ji v chorvatsku. Kdyby náhodou jste věděla, moc děkuji.

Jizeko14. srpna 2015

[citace] **"@danka65": píše: Děkuji [/citace] To je Nocenka, kvete ve stínu, nebo v noci. Nesnáší přímé slunce. Je ve více barvác i žíhaná. Sbírají se semínka, nebo je li mírná zima, nevymrzá.

danka6515. srpna 2015

Takže vyndavat na zimu nemá cenu?

Reklama