Přeskočit na obsah

Nevíte, co je to za rostlinu?

Diskuze z rubriky Ostatní okrasné rostliny, založená 8. září 2015. 15 příspěvků, poslední z 28. ledna 2017. Archiv — nové příspěvky se nepřidávají.

Labužník Terina028. září 2015

Zdravím všechny, chtěla bych poprosit o radu. Koupili jsme baráček s okrasnou zahrádkou a už se mi podařilo identifikovat téměř všechny rostliny a keře, ale nevím si rady s touhle. Je asi 1,5 m vysoká, podle všeho trvalka a začala kvést asi v půlce července. mohl by jste mi prosím někdo poradit? Moc děkuji :)

Nevíte, co je to za rostlinu?Nevíte, co je to za rostlinu?
Reklama
pckop8. září 2015

Sasanka japonská

Magdaléna31226. července 2016

Prosím, neví někdo, jak se jmenuje tahle rostlina?

Nevíte, co je to za rostlinu?Nevíte, co je to za rostlinu?
pucek27. července 2016

Kniphofia -kleopatřina jehla

WhyName5. srpna 2016

Neznáte jméno této rostliny někdo? Našla jsem jí na procházce u pole kde jsem toho viděla 2 rostlinky jinak nic (z toho usuzuji že je vzácná a tím spíš mě zajímá jméno). Rostlinka byla malá tak do cca 20-30 cm.

pucek6. srpna 2016

Asi to bude toto

anonymoo7. srpna 2016

Dobrý den, chtěla bych se jen zeptat co je tohle za rostlinu? Má chloupky, normálně je tmavě zelená (nemá ráda přímé slunce) a kvete celoročně fialovo-modrými květy... ah, a já se omlouvám, odpovídám místo abych se ptala, sem tu nová >.<..

Nevíte, co je to za rostlinu?Nevíte, co je to za rostlinu?Nevíte, co je to za rostlinu?
pucek8. srpna 2016

Měla jsem jí taky, opravdu kvete skoro pořád. Myslím, že je to drobnokvětý druh Streptocarpusu-tořivka.

anonymoo8. srpna 2016

Děkuji moc, ano už jsem si ji našla, je to ona! Dala jsem si ji do většího stínu a zase se zelená :)

Dryft22. září 2016

Dobrý den, nevíte, prosím, co je to za rostlinu? Máme ji v kanceláři. Listy nemá hladké, ale takové jakoby s chmýřím. Roste to jak plevel a vůní mi to připomíná asi oregano. Děkuji

Reklama
pucek22. září 2016

Rýmovník-uvolňuje silice dobré na dýchání a při rýmě.

Mum.lifestyle24. září 2016

Nevite prosim co by to mohlo byt za kvetinku? Kdyz se kvet rozevre visi tam takova hvezdicka od prostred kvetu, listy ma takove gumove. dekuji

Mum.lifestyle24. září 2016

Takhle vypada po rozevreni

2016 KAKA6. října 2016

Dobrý podvečer, může mi někdo poradit co je to za květinu... 8)

Zahradník1128. ledna 2017

Zdravím přátelé, mám velkou prosbu! Nevíte jak se jmenuje tahle rostlina? (přes léto byla v truhlíku, podle všeho okrasná listem-koupena byla pod jménem???[preskrtnout][velke]vanilla[/velke][/preskrtnout]??? NEVÍM SI RADY. Moc děkuji. 🤔 🤔 🙄 🙄 🤷

Nevíte, co je to za rostlinu?Nevíte, co je to za rostlinu?Nevíte, co je to za rostlinu?
Reklama