Přeskočit na obsah

Jak uchytit truhlíky na širokém parapetu

Diskuze z rubriky Balkonové rostliny, založená 27. března 2014. 9 příspěvků, poslední z 20. února 2017. Archiv — nové příspěvky se nepřidávají.

JWood7727. března 2014

Ahoj, moc vás prosím o radu. Po přestěhování se máme na balkóně velmi široký parapet, cca 20-25cm. Chtěl bych opět vysadit na balkón převislé muškáty, ale zatím marně pátrám po vhodném držáku truhlíků, pro tuto šíři parapetu jsem nic nenašel. Máte nějaký nápad? Díky moc H.

Reklama
emilka1228. března 2014

Já mám na bylkoně skosené parapety a truhlíky podkládám dřevama seříznutyma :m do špice. Ještě mě nespadly a stačí to. 👋

redfox28. března 2014

Taky jsme to podkládal latičkami a nebo jsme natáhly okolo truhlíku provázek a podvlíkly ho pod oknem ( v paneláku pod velkým plastovým oknem - otvíráme jen ventilačku)

petrali16. června 2014

Mátě někdo nový tip? Nechci vrtat atd. ( nové okna, parapety).Někde jsem našla držáky Fix...právě na nové okna, ale neuložila jsem si adresu a nemůžu najít odkaz...nevíte někdo,

petrali17. června 2014

Už jsem to našla 🙂 co vy na to?

pucek18. června 2014

Ale marně jsem hledala na plastovém oknu ten výstupek za který se to uchytí. Asi mám jiná okna, škoda.

kyti518. června 2014

Njo je hodně druhů 👋 👋 👋 👋 jak úchytů tak oken tak ať to pěkně roste 👋 👋 👋 👋 👋

petrali25. června 2014

Tak jsem vyzkoušela FIXPOT- je to super, ale radši jsem přikoupila adaptér, který se lepí na parapet a na to se pak chytne ta druhá část...konečně někdo něco takového vymyslel :) Tolik strávených dní na netu...a hurá.

Ellgom20. února 2017

Dobrý den, co třeba tohle? :)? eg

Reklama