Kovová dekorace
Diskuze z rubriky Tipy na zkrášlení zahrady /dekorace, založená 8. prosince 2015. 6 příspěvků, poslední z 19. června 2017. Archiv — nové příspěvky se nepřidávají.
Dobrý den, já mám strašně ráda veškeré kovové doplňky na zahradu. Například kované truhlíky, různé koule, lampy, atd. Překvapuje mě jak málo zmínek o těchto věcech na internetu nacházím a najít takové dekorace není snadné. Poradíte někdo kde něco takového sehnat? Teď třeba sháním nějaké kovové mříže po kterých by se pnuly rostliny, třeba do oblouku přes pěšinu nebo i jen tak rovné. Naposledy jsem si udělala radost kovovými špicemi na plot, i taková drobnost zahradu dost zkrášlí, ale ne každému se to může líbit. Pokud někdo sdílíte podobnou zálibu v těchto věcech a víte kde sehnat, prosím poraďte, já sama toho nemůžu moc najít. Děkuji *Editace adminem 11.12.2015 - odstranění odkazu*
Ahoj, tvoje nadšení sdílím, mám také ráda ručně vyráběné doplňky a dekorace ze železa nebo dřeva. Párkrát jsem nakupovala v tomto "obchodě": , zkus mrknout třeba se ti bude něco líbit.
Já vždycky na něco zajímavého narazím na slevys, když už si k tomu sednu u kávy, tak se do toho zaseknu a skoro vždycky něco objednám. Mou zahradní výzdobu jsem taky koupila tam, tak by mohlo stačit zapátrat, stránky jsou solidní, určitě doporučuji. :) [male]Edit admin - odkaz[/male]
To se divím, že nic nemůžete najít, já mám pocit že různých dekorací je plný internet :). Co je opravdu pěkná dekorace kterou mohu doporučit, jsou "sluneční hodiny": . Jsou z kovaného materiálu a se zahradním nábytkem se parádně doplňují. Případně se dá sehnat alternativa v podobě teploměru, případně kombinace. dle mého velmi vkusný doplněk na zahradu...
Při hledání zahradních dekorací používám i různé porovnávače nebo prochází obrázky a vybírám jen podle obrázků a pak se prokliknu a porovnávám ceny. Naposledy jsem koupila na chatu "litinový zvonek": . Skvěle se hodí k zahradnímu nábytku, tak jsem spokojená:)
Ahoj, vyzkoušej se podívat do bauMaxu, minule jsem tam viděla pěkné kovové ozdoby do zahrady :) "":Baumax leták