Přeskočit na obsah

Podzimní truhlíky

Diskuze z rubriky Tipy na zkrášlení zahrady /dekorace, založená 3. listopadu 2009. 11 příspěvků, poslední z 5. srpna 2011. Archiv — nové příspěvky se nepřidávají.

Alík29. září 2009

Ahojky, chystam se vyzdobit okna podzimníma a později zimníma truhlíkama, máte někdo nějakou pěknou a lacinou inspiraci??? Díky 😉

Reklama
Anonymni29. září 2009

Také uvítám nějaké inspirace-pokud máte nějaké fotečky,posílejte tipy.

Alík29. září 2009

tak tak šup sem s nápadama 😃

Angua29. září 2009

My máme hrozně moc těch mini dýní, tak asi pořeším něco z toho... + nějaké třeba šípky do vázy. Nebo nasušit nějaké ovoce, aranžmá z listů, šišek a jiných přírodnin... Třeba zapíchat do květináče... Víc mě teď nenapadá...

Angua29. září 2009

Omlouvám se za velikost obrázků 😳 😳 😳

Alík29. září 2009

Jůů to je pěkný a nemáš něco do venkovních truhlíků???

Hanka130. září 2009

ted jsem dala do truhliku macesky, mame zlutou fa:,-(u a macesky do zluta vypadaji moc hezky. Jinak pekne a levne vypadaji vresy v truhlikach, rikaji tomu calluna a stoji ty nejmensi 39,- . Male dyne jsou taky moc hezke a zaujaly mne i ty sipky.

Alík30. září 2009

Tak jsem pátrala po webu a našla pár inspirací (i vánočních 😃 ) ale to se neztratí, ty sou už skoro za dveřma 😄 Je toho tam spoustu 😉

janine2430. září 2009

Fotky nemám, ale plánuju využít truhlíku, kde mi rozbujel břečťan a jen do toho napíchat něco suchýho a na vánoce přihodit vánoční pidikoule nebo to, co se nevejde na stromeček.

Anonymni30. září 2009

něco je i tady, včetně fotek:

Janicka345. srpna 2011

Ahoj, už leta nakpuju "truhlíky": kousek za Prahou ve Vladeku. Mají i eshop a hlavně široký výběr - od těch levnějších až po dražší kousky.

Reklama