Lobelka balkonová
Diskuze z rubriky Balkonové rostliny, založená 4. června 2013. 16 příspěvků, poslední z 28. května 2015. Archiv — nové příspěvky se nepřidávají.
Jééé, děkuji mooooc za článeček o Lobelkách!!! Já je zasadila ze semínek až v květnu a zasypala hlínou, hanbářka... Mám balkon na východ a tak mám dnes mraky lístečku a vyhlížím květy:) Přeji hezký večer 👋
Lobelia erinus- je převislá? Muzu ji dat do závěsného květináče?
"@emilka12": Juu ta je krásná, já mám takovou malou chciplotinku, snad se rozjede az bude lepší počasí.
Mar to je kupovaná po desiti kusech, Kupuju ji každy rok.Co jsem si napěstovala sama tak ta ještě nekvete 👋
"@emilka12": kolik jich davas do truhliku? Rozroste se hodně?
"@MarkyM": Všech deset kousku, ale je to ten delší 👋
"@emilka12": Ok dík, 👍
👋 Kde na zahradě je pro Lobelku nejvhodnější místo a jak často zaléváte? Díky.
"@natyber": Co jsem tak vycetla ma rada sluníčko a dostatečnou zálivku a hnojení.
Ale s vodou opatrně. Nemá ráda přemokření. Zalít a nechat vyschnout ale ne tak aby zvadla. 👋
Tak na sluníčku je a zalévám snad taky dobře 😃 Ale nehnojím, je stále taková slabá a nijaká. Čím jí hnojíte 🤔 🌸
Já mám taky takovou chudinku nijakou snad se rozjedou az bude lepší počasí. Já hnojim kristalonem.
Kristalonem na muškáty :)
No tak ten samozřejmě nemám 🙄 🤦 A nemohla bych dát Normální Kristalon, nebo Cererit? Jsem z těch všech hnojiv jelen 😁
"@natyber": Kristalon plod a květ ten jestli mas, tak s tím můžeš hnojit.
"@MarkyM": Jo tak ten mám, díky 👍