Pár otázek nezkušené.
Diskuze z rubriky Co se jinam nevešlo - ostatní, založená 8. dubna 2011. 7 příspěvků, poslední z 28. června 2011. Archiv — nové příspěvky se nepřidávají.
Ahoj zahradnice. Jsem na KONVI poprvé, teď jsem ji objevila tak vás hned zneužiju 😉 1. Na podzim jsem ořezala všechny keře na zahradě asi 30cm od země, tak jsem ptám jestli ještě vyraší 😳 nemají zatím žádné pupeny :-? A jsou to: zlatý déšť, rybíz, ptačí zob a okrasný keř od starkla (vypadá podobně jak zlatý déšť). 2. Kdy můžu vysadit ven Primulky? Moc děkuji za odpovědi.
Ahoj! 1. určitě obraší 😉 , kvetoucí keře stříhám po odkvětu, možná jsi to vzala moc u země? Ale jako tvarovací řez dobrý 😁 2. primule jsem už vysadila ven, dokonce už přežily 3 noci 😁
Jé děkuji moc za odpovědi. Já ty keře fakt trochu víc zastřihla, jsou s nich jen pahýly 😄 Zahrada byla dlouho neudržovaná tak to chtělo radikální řez 😁 Nevíš proč mi ty primulky doma usychají? Zalévám je pravidelně, ale přitom schnou. Proto je chci co nejdříve vysadit ven, snad jim tam bude líp...
Keře stříhám takhle každý rok a na jaře to ještě zkontroluji jestli nějaká větvička nezmrzla a kdyžtak ji též odstraním-razím metodu čím víc ostříhám tím jsou hustší a zatím se mi to daří.Tak at vám to roste! 👏 👍
Ahoj zahradničky. Tak jsem tady zase s dotazem 😳 Mám krásné rajčata, vysoké tak 60cm, košaté, ale **nekvetou** 😢 Sadila jsem je tak jak bylo na sáčku napsané, zalívám je hodně, mám je v rašelině. Mají ještě čas? Další dotaz je na kedlubny, Jsou vysoké tak 25cm ale jsou jen jak špagátek, neudělala se na nich ta boulička(plod). Vadí? Moc vám děkuji za vysvětlení 👍
Hm, tak to je divné, co je za odrůda? Nejsou pozdní??? Já mám ranné a poloranné, a ve skleníku i venku už mám zelené plody 🤔 Ty kedlubny by možná ještě chtěly čas, nemáš je moc blízko u sebe, mají místo? Možná poradí někdo jiný.
já mám už rajčata asi metr vysoká a plná zelených rajčátek-ještě pár dní sluníčka a budou dozrávat.Mám ještě keříčková-balkonová a ty už červenají a žloutnou. 👍