Přezimuje hledík?
Diskuze z rubriky Ostatní okrasné rostliny, založená 14. října 2012. 14 příspěvků, poslední z 12. května 2013. Archiv — nové příspěvky se nepřidávají.
Dobrý den, letos mi krásně kvetou hledíky. Přezimují nebo musím na jaře zasít nové? Děkuji.
Hledíky se pěstují jako letničky, ale když je mírnější zima tak někdy přezimují znám jednu paní která je pěstuje v květináči a na zimu je dá do garáže. Můžete se. pokusit je přikrýt potom by mohly přezimovat, ale není to. 100%
Moje hledíky už rostou 3 roky, zrovna dneska jsem je ustřihla kousek nad zemí a další se vysemení /dělám to tak každý rok a na jaře začnou pěkně růst- jsou pak bohaté nárůsty - vyrostly i u zdi prostě kam vítr semínka zanese. A rostou líp než z nějakých sazeniček. A nijak je nepřikrývám nic s nimi nedělám.
Co se mi každý rok na jaře objeví na záhonu, jsou budˇ ty loňské, nebo vysemeněné. V každém případě tam jsou už 4. rokem.
Ahoj Hledíky se mi vysemení a mám je tam každý rok, myslím na zahradě, snad jsou drobnější. ❤️
Některé přezimují. Zahradnictví Valinová. Přezimuje i tento, jen se musí přikrýt jako růže.
To je nabídka zboží. jinde na vebu to není jenom tady. 🤷
Toto není na odkazy k elektronice. 😈 watch phones, cherrin, china tablet-polepšete se.Tady je to určené k zahradě, rostlinám ale ne obyč. elektronice ale k té zahradní. Už mě to vážně štve. :! 💻 💻 💻 💻
Dominiku dobře jsi jim to napsal neumím anglicky, ale myslela jsem si to že to budou nějaké reklamy. Máš ode mě 👍 👍 👍
Nechvalte mě. A kdo umí anglicky, tak jim to napište. Já jsem je dnes nahlásil. Doufám, že je vykážou :! :! :! :! 😈 😈 😈
"@Dominik Mik": Dominiku já jsem je nahlásila už třikrát a nic se neděje. 🤷
Všimla jsi si, že už tu nejsou.To je, co? Ale nechci to zakřiknout. 😄
"@Dominik Mik": asi je zablokovali 👏 👏 👏 👏 👏 👏 👏 👏
Asi ano 👏 👏 👍 👍 👏