Přeskočit na obsah

Proč sem nikdo nechodí?

Diskuze z rubriky Volné diskuse, založená 11. října 2016. 11 příspěvků, poslední z 11. ledna 2017. Archiv — nové příspěvky se nepřidávají.

Kate198411. října 2016

Dobrý den, zdechl tady pes? Na jiných fórech se to jenom hemží návštěvníky a tady nic 🤔 Nebaví mě to.

Reklama
mildanek112. října 2016

Klídek dífčico, lidé sem chodí když něco potřebujou. Pro radu o čemkoliv. Ženy tu mají svůj koutek o kytičkách, o zelenině, jen tam najeď. 👋

Náhodný návštěvník13. října 2016

Protože o tom nikdo neví.

Kate198413. října 2016

E-mimino má reklamy všude, s Konví jsou propojení, tak nechápu 🤔

pucek13. října 2016

Spousta lidí jenom čte, ale nic nenapíše.

pckop13. října 2016

Chodilo sem dost lidí, ale upadá to. Co taky tady. Hlavním tahákem byly fotodeníky, pochlubit se, popovídat. Jenže ty už půl roku nefungují a nikoho to nezajímá. Občas se na desáté upozornění objeví výkřik od admina, že se na tom intenzivně, znovu zdůrazňuji, že půl roku, a výsledek vidí každý sám. Zřejmě je to odpovědným úplně jedno.

Kate198414. října 2016

Přitom je to dost škoda 🤔

Kate198414. října 2016

No upřímně, mě taky nebaví zde sledovat prázdno. Přešla jsem na jiná fóra a můžu si povídat o čem chci. Jestli mám zde jednu reakci za týden, tak to už je moc.

pucek14. října 2016

Pckop, naprostá pravda s tím fotodeníkem. Vyprdli se na to 🤷

tesany11. ledna 2017

Ahojky tak jsem byla ráda že jsem našla stránky o zahrádkářích, ale opravdu je tady mrtvo. Může mě někdo poradit jiné stránky kde to žije? děkuji 🤷

tesany11. ledna 2017

Prosím o radu kam jsi to přešla? taky mě to tady nebaví Děkuji 🤷

Reklama