Recenze na e-shopy
Diskuze z rubriky Volné diskuse, založená 8. ledna 2015. 12 příspěvků, poslední z 24. dubna 2015. Archiv — nové příspěvky se nepřidávají.
Kde nakupujete zboží? Máte nějaké oblíbené e-shopy? 🤔
Nezklamali Najmanovi, Basík, Kotvičníková farma.
My třeba nakupujeme podle recenzí, rad od přátel nebo na jiné doporučení. Většinou si dáváme načas, když něco sháníme. Bazénovou chemii nakupujeme jedině od techneca. Když potřebujeme poradit, můžeme zavolat na telefonickou podporu, kde nám vždy vše vysvětlí. ❤️
Zdravíčko, musím reagovat, neboť jsem už už několikrát nakupoval bazénovou chemii v praze na vše, co potřebuju, najdu tam, ale nebudu lhát, ceny za něco jsou tam vysoké, tak pak hledám jinde.
Techneco? Proč nezajdete někde do kamenného obchodu a nekoupíte tam levně, to jim tu děláte reklamu?😃 Nevím, nechci odsuzovat, ale já si radši zajdu do obchodu a ohmatám, popřemýšlím a koupím🙂)
Když nemáte čas lítat po obchodech, je to výborný způsob nákupu, nakupovaz z domu přes e-shop, vy takto nenakupujete? V případě techneca je i dobré vědět, že pomůžou s jakýmkoliv problémem, já jen napsal, že doporučuji tenhle obchod, protože se paní ptala🙂
Nevěřím eshopům i když by to usnadnklo práci, spíš teda čas,.
Já v eshopech nenakupuju ani prd, a přesto jsem s manželem přehodnotila situaci a u bazénové chemie praha jsme taky nakoupili. Je super, že umí poradit odpoví na všechny dotazy a u všeho mají vysvětlené k čemu je a složení atd i na webu, takže se v tom jde snadno zorientovat. Mají i celkem férové ceny takže my kupujem tam. SOused nadává, že žádnou chemii nechce a pak si z vesela leje do bazénu savo. Chápete to? 🤷
[citace] **@KačkaBauch** píše: Nevěřím eshopům i když by to usnadnklo práci, spíš teda čas,. [/citace] NENAKUPUJI NIKDE JINDE! ;)
Přidávám se k většině a eshp doporučuju, už jen kvůli těm článkům 😃
VŘELE DOPORUČUJI"NEJLEVNĚJŠÍ ZAHRADNÍK"-NEMÁ CHYBU...
Ahoj, nakupujeme všude možně. Venku je už hezky, tak jsem se vrhnul na zahrádku a zjistil jsem, že nemám pořádné nůžky. Takže jsem dnes objednával na ;) 8)